Photo: Jurica Galoic/PIXSELL

TUDOR IMA NOVI POSAO I ODMAH MORA POKAZATI ŠTO ZNA! Čeka ga debi protiv jednog od najboljih trenera!

Autor: F.F

Bivši hrvatski reprezentativac, a sada trener Igor Tudor ima novi klub. Nakon što je prošle sezone radio u Juventusu kao pomoćnik Andrei Pirlu, ponovno je dobio priliku kao glavni trener.

Hellas Veronu ponovno vodi – Hrvat. Ivan Jurić vodio je Veronu nekoliko sezona prije nego što je otišao u Torino. Verona je već tada razmišljala o Tudoru, ali su se odlučili za Eusebija Di Francesca.

Di Francesco je prvi trener u ligama petica koji je dobio otkaz u novoj sezoni, a zamijenit će ga upravo Igor Tudor.

Žele ostati u ligi

Verona je katastrofalno ušla u sezonu, u prva tri kola nisu upisali niti jedan bod i žele izbjeći kaos pravovremenom reakcijom i tu nastupa Tudor. Hrvat je već bio ‘vatrogasac’ u karijeri, kada je u dva navrata izvlačio Udinese od još gorih rezultata. To će mu biti posao i u Veroni, oživjeti ono što se može. Tudor će ovog popodneva i službeno potpisati ugovor, a bio je zapravo prvi i jedini kandidat za klupu Verone.




Nakon službenog predstavljanja, Tudor će na klupi Verone debitirati već ovu nedjelju u 18 sati kada će ugostiti Romu. Na Marc’ Antonio Bentegodi stadionu Tudor će odmijeriti snage s Joseom Mourinhom, što će odmah biti pravi test da pokaže što može. U Veroni ga čeka bivši Vatreni Nikola Kalinić te U21 reprezentativac Ivor Pandur. 

Autor:F.F
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.