Photo: Milan Sabic/PIXSELL

TRENER HAJDUKA ZAGRMIO: ‘OVO JE NEDOPUSTIVO!’ Otkrio glavni razlog poraza Bijelih

Autor: Matija Majdak

Hajduk je doživio još jedan šokantan poraz na Poljudu, s 1:0 pobjedu je odnio Šibenik.

Nakon utakmice trener Bijelih Hari Vukas pokušao je otkriti razloge poraza.

“Zaslužena pobjeda Šibenika koji je od starta znao što želi. Očito da smo svi skupa mislili da će to ići laganije, ali nije. Ovakve utakmice Hajduk mora dobivati s puno više energije i htijenja. Nakon prve šanse smo bili totalno izvan ritma, spori i inertni”, rekao je Vukas pa dodao:

“Ako smo prijašnjih par utakmica bili na dobrom nivou, za ovu to ne možemo raći. Od pristupa, kombinatorike, stvaranja viška, igrači Šibenika su uzimali druge lopte, kasnili smo u duelu. Nismo uspjeli ništa napraviti i nismo ni zaslužili više od poraza.”

Vukas je pokušao izmjenama u drugom poluvremenu.

“Sve smo probali, probali smo s razgovorom na poluvremenu, mijenjali smo i sustav i igrače, ali sve je bilo uzalud. Većina igrača nije bila u dobrom ritmu i to je bio problem.”

Hajduk se okreće Lokomotivi.




“Treba biti dobra analiza igre, pristuipa i odgovornosti. Nedopustiv je ovaj drugi poraz u nizu i ne možemo biti zadovoljni. Rezultat je majka svega i mi ga danas nismo imali.”

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.