Split, 310819. Stadion Poljud. Utakmica 7. kola Hrvatski Telekom Prve lige, HNK Hajduk - GNK Dinamo. Na fotografiji: Nenad Bjelica. Foto: Tom Dubravec / CROPIX

TRENER DINAMA BIJESAN KAO RIS: ‘Što me pitate kad sve znate’

Autor: Andrija Kačić Karlin

Šutljiv je bio nakon poraza Dnama trener Nenad Bjelica. Muk je vladao dok je odgovarao, a on je odgovarao samo s jednom te istom rečenicom:

“Nemam komentara”.

Na inzistiranje novinara  dobili su porciju:

“Što da vam kažem kad sve znate…”

Trener Osijeka Ivica Kulešević je pričao:

“Teška, ali zaslužena pobjeda. I na prošloj sam konferenciji rekao da mi igrači ulijevaju vjeru jer jako dobro treniraju od početka priprema. Nisam imao igračima što zamjeriti ni protiv Gorice, ni prošlo kolo, a ni sad. Nadam se da će navijači nastaviti dolaziti u ovako velikom broju. Više nego zaslužena pobjeda. Rekao sam da je ovo najofanzivniji sastav koji je možda ikad istrčao na teren protiv Dinama. Nismo mi momčad koja može igrati bunker… Sigurno da s igračem manje nije jednostavno igrati. Čuo sam dosta prigovora na naš račun prošlu utakmicu, a i Hajduk jučer. Dakako da je to prelomilo utakmicu”.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.