Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

TRENER CIBALIJE NIJE BIO NA KLUPI JER SE – ŽENIO! Ono što je napravio nakon toga sve je još više šokiralo!

Autor: F.F

Vinkovački klub i nekadašnji hrvatski prvoligaš Cibalia, pamti i bolje dane. Trenutno nastupaju u drugoj HNL te se nakon šest kola nalaze na 14. mjestu, a iza njih su samo Kustošija i Inter.

Uoči šesnaestine finala Hrvatskog nogometnog kupa protiv BSK u Bijelom Brdu, Vinkovčani su ostali bez trenera, ali i sportskog direktora. U subotu su poraženi od Dugopolja 2:1 što im je treći poraz za redom u ligi.

Trener Petar Tomić nije se našao na klupi protiv Dugopolja, a razlog je – svadba! Tomić se taj dan ženio te ga je na klupi nijenjao Andrej Kerić.

I što dalje?

Da stvar bude bolja, Tomić je nakon utakmice podnio ostavku, a s njim se složio te napustio klub sportski direktor Krešimir Tomić.

“Ostavke smo prihvatili, onako ljudski, razumijem obojicu, pritisak je ipak bio prevelik”, rekla je za vinkulja.hr Dea Lasić, predsjednica uprave kluba.


Kerić će voditi Cibaliju i u Kupu, a pitanje novog lica na klupi pokušat će riješiti do subote i utakmice s petoplasiranom Dubravom. Tomić će klupu glavnog trenera zamijeniti onom juniora.




Autor:F.F
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.