Traljavi transfer Hajduka: Kouassi se vratio u Hrvatsku iz Pariza

Autor: I.Knežević

Kouassi je otišao u Pariz kako bi izvadio vizu, no tamo su mu u kineskom veleposlanstvu kazali da vizu treba izvaditi u Hrvatskoj pa se igrač vratio u Zagreb.

Jean Evrard Kouassi vratio se u Hrvatsku. Ne, ne trebaju navijači Hajduka brinuti da je transfer propao, to je riješeno, novci će sjesti na račun. No, Hajdukova služba pokazala je traljavost oko organizacije Žanovog odlaska u Šangaj. 

Kouassi je otišao u Pariz kako bi izvadio vizu, no tamo su mu u kineskom veleposlanstvu kazali da vizu treba izvaditi u Hrvatskoj pa se igrač vratio u Zagreb. Pošto je kineska Nova godina, veleposlanstvo u Zagrebu će otvoriti ured tek u utorak pa će Kouassi u međuvremenu vjerojatno put Splita. Bude li sve išlo po planu, onda će u utorak odmah iz Zagreba preko Istanbula odletjeti za Kinu.

Sve se moglo i telefonom riješiti, ovako je Kouassi otišao na mali izlet…

Autor:I.Knežević
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.