Tottenham sve dogovorio sa najboljim igračem Eredivisie

Autor: Totalsport

Jan Vertonghen je bio gost londonskog kluba pri posljednjem susretu Premierlige u kojem je Tottenham na White Hart Laneu s 2-0 slavio protiv Fulhama. Nakon utakmice je Nizozemac odradio pregovore s klubom, te razgledao novi trening-centar Enfielda.

Engleski Premierligaš Tottenham i nogometaš nizozemskog Ajaxa, Jan Vertonghen dogovorili su sve uvjete suradnje, ali je sada otkupna cijena od 13 milijuna funti, koliko traži prvak Eredivisie, velika prepreka na putu realizacije…

Vertonghen (25) je bio gost londonskog kluba pri posljednjem susretu Premierlige u kojem je Tottenham na White Hart Laneu s 2-0 slavio protiv Fulhama. Nakon utakmice je Nizozemac odradio pregovore s klubom, te razgledao novi trening-centar Enfielda.

Vertonghen je izabrao “spurse” ispred Arsenala, a nagađa se da će zarađivati otprilike 60 tisuća funti tjedno, odnosno dvostruko više od onoga što je primao u Ajaxu. Ovaj obrambeni nogometaš proglašen je za najboljeg igrača prošle sezone u Eredivisie.

Međutim, problem pri realizaciji obostranih želja sada sprečava još uvijek Vertonghenov klub koji traži 13 milijuna funti za usluge svog braniča, dok Tottenham nudi 10.1. Očekuje se da će se transfer ipak realizirati, a jedina opasnost koja prijeti “spursima” je eventualna reakcija Arsenala koji ima više financija na raspolaganju, te bi bez ikakvih problema ponudio 13 milijuna funti.

Nizozemac se istovremeno nada da Ajax neće odugovlačiti pregovore kao kod transfera Maartena Stekelenburga u Romu kada je igrač stigao u Italiju na samom kraju priprema.

– Želim se uklopiti s ostalim igračima Tottenhama na pripremama. Ne želim da mi se ponovi slučaj Stekelenburga – rekao je Vetonghen u razgovoru za De Telegraaf.




Autor:Totalsport
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.