Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

TORCIDI ĆE PASTI MRAK NA OČI! Nećete vjerovati što je Kopić izjavio nakon slabo odigranog derbija s Rijekom

Autor: Bruno Herljević

Rijeka i Hajduk, realno, nisu odgirali najbolju utakmicu u 150. Jadranskom derbiju odigranom u nedjelju na Rujevici. Hajduk zapravo može biti zadovoljan remijem, završilo je 1:1, ali sve u svemu, puno toga nije valjalo.

Suđenje je ponovo bilo ispod zadovoljavajuće razine, Rijeka je promašivala nemoguće, a bilo je sjajnih prilika. Hajduk je iz jedine prave prilike zabio, dok im je ostatak utakmice rezultat ovisio o raspoloženju Rijekinih igrača, koje je na njihovu sreću bilo loše. Zanimljivo, nisu se baš štedjeli niti jedni niti drugi, iako ih u četvrtak čekaju teške utakmice kvalifikacija za Europsku ligu. Obje momčadi istrčale su u najjačim sastavima.

Nakon utakmice trener Hajduka komentirao je mršavo izdanje svoje momčadi i zabrinuo izjavom.

“Rijeka je bila kvalitetnija ako ćemo gledati kroz svih 90 minuta, ali ja sam momčadi jako zadovoljan jer su dali sve što su mogli”, izjavio je Kopić. Ova se izjava neće svidjeti navijačima jer ako je ovo maksimum Hajduka onda nemaju što tražiti u borbi za naslov, ako je to uopće cilj.

Komentirao je i fair play Juranovića koji je nakon jednog nepostojećeg prekršaja u korist Hajduka vratio loptu Rijeci ispucavanjem u aut.

“Dobro smo ušli u utakmicu, kasnije je pritisak domaćina postao sve veći i u nastavku smo izgubili kompaktnost te na kraju preko individualne akcije Saida došli do 11-erca te samim time i pogotka. Uostalom, neki su debitirali na Rujevici, to im je značajno iskustvo, a u četvrtak nas čeka važna utakmica i nadam se da ćemo ostvariti europski prolaz. Isto želim i Rijeci. Što se tiče fair-play poteza Juranovića, to je način na koji klub funkcionira, bio je to kapetanski potez u tom trenutku”, rekao je Kopić.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.