TOPNIK PSG-a ŠOKIRAO SVIJET: Usred utakmice uvrijedio gay zajednicu, a slično je napravio i Hrvat!

Autor: Bruno Herljević

PSG je nadigrao Dijon u 37. kolu francuske Ligue One s visokih 4:0. PSG je do novog slavlja vodio povratnik nakon suspenzije Kylian Mbappe s dvama golovima, a po jedan su zabili Di Maria i Cavani. A baš je ovaj potonji izazvao veliki bijes kod ogromnog dijela publike.

Naime, urugvajski napadač je u toj utakmici bio kapetan francuskog prvaka, a osim pogotskom meč je obilježila i njegova promjena kapetanske vrpce. Cavani je prvo nosio vrpcu koja je bila u bojama LGBT populacije, ali njemu se baš i nije pretjerano svidjela ta ideja pa je usred utakmice skinuo tu vrpcu i stavio novu, koja nije u duginim bojama.

Cavani nažalost nije prvi nogometaš koji odbija nositi traku duginih boja, a među njima se svojevremeno našao i hrvatski nogometaš Josip Brekalo.

“Odgojen sam jako religiozno. Nemam ništa protiv da netko drugačije živi, dok je to samo njegova stvar. Ali ovaj simbol ne želim i neću nositi jer se protivi mom kršćanskom svjetonazoru”, poručio je tada Brekalo.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.