FOTO: GNK DINAMO/Marko Lukunic/PIXSELL

TKO SVE PRENOSI POVIJESNU UTAKMICU DINAMA? Evo gdje možete gledati spektakl protiv Benfice

Autor: Bruno Herljević

Svaka sljedeća utakmica u Europa ligi ovog proljeća, povijesna je za Dinamo. Modri su se po šesti put u povijesti dobili priliku plasirati se u četvrtfinale nekog elitnog natjecanja, ali po prvi put nakon 1970. godine, kada su u toj fazi ispali od Schalkea u Kupu pobjednika kupova.

Dinamo uzvratnu utakmicu protiv Benfice na igra paklenom Luzu, ali brani rezultat 1:0 iz prve utakmice. Utakmica počinje u 21 sat po hrvatskom vremenu, a televizijski prijenos možete gledati na Arena Sport 1 uz uvodnu emisiju koja počinje u 20 sati.

U slučaju da ste u inozemstvum, utakmicu prenosi isti kanal (Arena Sport 1) u Srbiji i Bosni i Hercegovini, dok u Sloveniji utakmicu Dinama prenosi TV Slovenija 2.

U Austriji i Njemačkoj sraz će se moći pratiti na kanalu DAZN, u Mađarskoj na kanalu Digi Sport 3, dok će u Italiji prijenos biti na kanalu Sky Calcio 7.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.