TIJEK UTAKMICE: Real – Milan 2:0, Ronaldo i Oezil ‘dotukli’ rossonere u 14 minuta

Autor: G.R.

U 'ljepotici' 3. kola nogometne Lige prvaka sastaju se dva najtrofejnija europska kluba. Madridski Real, s devet osvojenih Liga prvaka, na svom Santiago Bernabeu dočekuje sedmerostruke osvajače ovog natjecanja, talijanski Milan.

U ‘ljepotici’ 3. kola nogometne Lige prvaka sastaju se dva najtrofejnija europska kluba. Madridski Real, s devet osvojenih Liga prvaka, na svom Santiago Bernabeu dočekuje sedmerostruke osvajače ovog natjecanja, talijanski Milan.

Utakmica svih utakmica: Ibra, CR7 i Robinho garantiraju spektakl

U dosadašnjih 11 susreta u Ligi prvaka Talijani su slavili u pet navrata, Španjolci u četiri, dok su dva ogleda završila bez pobjednika.

Rezultati Lige prvaka UŽIVO na portalu dnevno.hr

Sastavi:

Real Madrid: Casillas, Arbeloa, Pepe, Carvalho, Marcelo, Xabi Alonso, Khedira, Di Maria, Ozil, Ronaldo, Higuain

Milan: Amelia, Zambrotta, Bonera, Nesta, Antonini, Gattuso, Pirlo, Seedorf, Pato, Ibrahimovic, Ronaldinho




1. POLUVRIJEME:

U 7. minuti prva prilika za domaćina. Angel di Maria tukao je s dvadesetak metara, ali lopta odlazi poviše Amelijina gola.

GOOOOOL, 13. minuta – Cristiano Ronaldo pogodio je sedmi puta ove sezone. Iz slobodnog udarca, s dvadesetak metara, puca ravno u živi zid, ali lopta prolazi između Seedorfa i Ibrahimovića ravno u Amelijinu mrežu.




GOOOOOL, 14. minuta – igrači Milana tek su krenuli s centra, a Real je udvostručio vodstvo. Cristiano Ronaldo oduzeo je loptu rosonerima, probio po lijevom boku i uputio loptu u sredinu do Oezil. Njemački reprezentativac tukao je iz prve, lopta se odbila od Neste i prevarila Ameliju.

U 29. minuti prva prilika za Milan. S dvedesetak metara iz slobodnog udarca tukao je Andrea Pirlo, ali Iker Casillas sjajnom paradom vadi loptu iz samih rašlji.

U 37. minuti talijanski vratar Amelia spašava Milan od totalnog potopa. Cristiano Ronaldo se sjurio s polovice terena, dva puta ‘zamotao’ Nestu, te silovito opalio prema golu. Međutim, Amelia se iskazao odličnom obranom.

U 44. minuti Realovi strijelci, Ronaldo i Oezil, odigrali su dva dupla pasa, a na sreću po Milan, udarac njemačkog reprezentativca brani Amelia.

2. POLUVRIJEME:

Domaćin otvara bolje i nastavak utakmice. U 53. minuti po desnoj strani se ‘prošetao’ Di Maria i ubacio visoku loptu u sredinu, ali udarac glavom Higuaina brani Amelia.

U 67. minuti dobra kombinacija Di Marije i Higuaina završava udarcem potonjeg, ali Amelia još jednom na visini zadatka.

U 71. minuti Marcelo je ušao u šesnaesterac, kao na pladnju poslužio Ronalda, ali Portugalac puca poviše gola.

U 83. minuti prva prilika za Milan u nastavku utakmice. Nakon jedne izgubljene lopte na polovici Reala, lopta dolazi do Robinha koji tuče s dvadesetak metara, ali njegov udarac brani Iker Casillas.

Utakmica je završena.

Autor:G.R.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.