Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

TEŽAK UDARAC ZA VATRENE! Jednom od ključnih igrača stradali križni ligamenti

Autor: Bruno Herljević

Počela je noćna mora za izbornika Zlatka Dalića! Nakon što je u petak doznao da vjerojatno neće moći računati na usluge Ivana Perišića u nadolazećim utakmicama kvalifikacija za Euro 2020. godine protiv Azerbajdžana i Mađarske, zbog ozljede aduktora, moguće je da na raspolaganju neće imati još jednog vrlo važnog igrača.

Otprije ne može računati na Rebića koji je također ozljeđen, pa je spao samo na Brekala, Vlašića i Pjacu, ali sada je ostao bez ovog potonjeg i to kako doznajemo zbog izuzetno teške ozljede!

Naime, iz izvora bliskog nogometašu doznajemo kako je u pitanju ozljeda koljena, to jest prednjih križnih ligamenata, a potvrđeno je to i na pregledu u subotu ujutro. Iz kluba su kazali kako će još odlučiti na koji će način sanirati ozljedu.

Ozljeđeno mu je ovaj put lijevo koljeno, a podsjećamo da je 2017. godine na isti način ozlijedio desno koljeno zbog čega je bio na oporavku gotovo devet mjeseci, odnosno zbog čega je propustio drugi dio sezone 2016/17. sezone i gotovo cijeli prvi dio 17/18. Pjaca je tada stradao na prijateljskoj utakmici s Estonijom kada je na lošem terenu nezgodno stao.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.