Foto: Marko Prpic/PIXSELL

TEŠKA SITUACIJA ZA DINAMO! Stigao udarac, Plavi moraju bez jednog od najboljih

Autor: I.K.

Dinamo će u narednom razdoblju, barem nekoliko tjedana, morati igrati bez svojeg kapetana Arijana Ademija. Nakon reprezentativnog okupljanja i boravka s reprezentacijom Sjeverne Makedonije, Ademi se u klub vratio ozlijeđen, a kako je pokazao pregled, čeka ga stanka zbog koje u dolazećem razdoblju neće biti na raspolaganju momčadi.

Kako je za 24sata otkrio klub, pregled ozlijeđenog gležnja pokazao je da će kapetan Plavih morati proći višetjednu stanku. S obzirom na zahtjevni ritam utakmica, to nije dobra vijest za momčad Damira Krznara, ali prijetilo je i nešto puno gore.

Najavljujući utakmicu protiv Rijeke koja se sutra u 12. kolu hrvatskog prvenstva igra na Rujevici, Krznar je kazao da bi Ademijeva prisilna stanka mogla trajati nekoliko mjeseci. No, ispalo je da ipak nije riječ o toliko teškom problemu.

Slijedi europski tjedan

Dinamo će sutra prvo biti u gostima u derbiju u Rijeci, a zatim se Plavi okreću novoj europskoj utakmici. Dolazećeg četvrtka igrat će protiv Rapida u Beču, u trećem kolu skupine H Europske lige.

Podsjetimo, Dinamo za sada ima po jednu pobjedu i poraz u grupi. Kod kuće je s 2:0 izgubio od West Hama, a u gostima je s 3:0 bio jači od belgijskog Genka.

Što dalje?

Plavi će nakon utakmice na Rujevici i europskog nastupa u Austriji nastaviti svoj put u domaćim natjecanjima. U prvenstvu će do kraja listopada ići na Istru 1961 i Goricu, a tu je i utakmica protiv Bijelog Brda u osmini finala Kupa Hrvatske.

Nakon gostovanja u Beču, novi europski nastup dogodit će se 4. studenog, protiv Rapida na Maksimiru. Ostaje da vidimo hoće li se Ademi do tada stići oporaviti.




Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.