Foto: PIXSELL

‘TE SAM NOĆI SPISKAO MILIJUN NA CUGU!’ Suigrač bivšeg Vatrenog sve šokirao: ‘Kad ti odjednom tako naraste plaća…’

Autor: P.V.

Poznato je da nogometaši puno lakše dođu do “zvijezda”, daleko lakše od nekih drugih Zemljana, a ponekad se toliko zalete da im novac ne predstavlja ništa, pa iznosi često znaju šokirati običan svijet…

Iako Micah Richards već dvije godine ne igra nogomet na profesionalnoj razini, morao je odustati od karijere zbog problema s koljenom, iznenadio je u jednom intervjuu gdje je otkrio neke nepoznate detalje.

Taj 33-godišnjak, koji čisto iz zabave radi kao stručni komentator na britanskom BBC-ju, otkrio je gledateljstvu kako je to kao klinac okretati milijune.

‘Kupao’ se u milijunima

Priznao je Richards koji je od 2005. do 2015. nosio dres Manchester Cityja i bio suigrač jedno vrijeme Vedranu Ćorluki, da baš i nije živio sportski. Naročito u najranijim godinama profesionalnog bavljenja nogometom, točnije onda kad mu je tjedna plaća jako skočila.

“Nije to lako. Dobio sam prerano previše novca. Ne bojim se to reći jer je to sve već negdje zapisano. Zamislite, plaća mi je porasla s 5 tisuća funti tjedno na 50 tisuća. Negdje sa 18, 19 godina. To je puno prerano.”, rekao je i dodaje:

“Imao sam 2.5 milijuna eura godišnje. Zamislite te izlaske vani. Želiš biti faca i častiti sve”, rekao je Richards.




Naravno, ima i konkretnu noć koju neće zaboraviti.

“Otišao sam tamo i iskreno, za tu večer samo na piće potrošio 150 tisuća funti (oko milijun kuna)”, otkrio je.

Nakon kratke avanture u Aston Villi prekinuo je karijeru prije dvije godine. Pretpostavljamo da mu je još dosta ostalo na računu, a možda i nije, tko zna…

Autor:P.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.