Screenshot/YouTube

TATA IZVRIJEĐAO SRPSKOG TRENERA: ‘On je idiot, tamo su ga izbacili kao psa’

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Nogometaši Maccabija slavili su u gostima kod Zire u Azerbajdžanu s 3:0 i tako praktički osigurali treće pretkolo Konferencijske lige.  Rezultat nije nešto o čemu se priča, ali nešto što se desilo na terenu jest,

Došlo je do javnog vrijeđanja trenera Maccabija, Vladimira Ivića. Srpski stručnjak verbalno je napadnut od strane oca svog igrača, Maxima Gloukha.

Maxim je otac Oscara, najvećeg talenta Izraela. Oscar je dobio 10 minuta u susretu protiv Zire što je razbjesnilo njegovog oca koji je javno vrijeđao srpskog stručnjaka na klupi.

‘Nesposoban je’

‘Trener je idiot! Zato su ga i izbacili iz Engleske, on je napravio isto, nije dao zvijezdama da igraju. Izbacili su ga van kao psa. Neće ga zbog ovoga izbaciti u Izraelu, ali nadam se da neće dugo ostati. Neka ide u…’ govori otac na snimci koja je procurila u javnosti. Klub za sada šuti.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Maccabi Tel Aviv FC Official (@maccabitlvfc)




Gloukh je najveća nada izraelskog nogometa. U dobi od 18 godina je prvotimac Maccabia te redoviti član u21 reprezentacije. Igra na poziciji ofenzivnog veznog.

Iviću je ovo drugi mandat u Maccabiju. Trenersku karijeru započeo je PAOK-u,  zatim vodio Maccabi prvi put, kratko je bio u Watfordu te se prije dvije godine ponovno vratio u Maccabi. U istom klubu nastupa i nekadašnji napadač Zadra i u 21 reprezentacije Hrvatske, Stipe Perica.




Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.