Foto: Nera Simic / CROPIX

TATA GVARDIOL PRODAJE RIBU, A SIN IGRA PROTIV BRAZILA! Kakva scena, neki su baš ostali iznenađeni, evo tko mu je došao u goste

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Na dan najveće utakmice karijere svog sina, Tihomir Gvardiol uredno prodaje ribu na Dolcu. O skromnosti obitelji Gvardiol već se dosta pisalo, ali ovaj prizor je šokirao mnoge.

“Ništa, radimo kao i uvijek, utakmicu ćemo gledati doma, a pobjedu, naravno – očekujemo” poručuje bratić našeg ministra obrane koji je kao i cijela obitelj uvjeren u pobjedu.

Gvardiol prezime u prijevodu znači obrana, a obitelj je porijeklom iz Novigrada gdje žive djeda i baka mladog Joška. Od prve zarade obitelji je kupio kuću u Rakitiju.

Pola repke na Dolcu

Ono što je posebno zanimljivo na Dolcu je Jutarnji list našao  Jakova Petkovića, otac Brune Petkovića te Branka Livakovića, stric našeg poznatog vratara.

Nadajmo se kako će svi zajedno slaviti još jednu pobjedu naših Vatrenih. A nek ova tri igrača budu veliki heroji današnjeg velikog dana i neka ispišu novu povijest hrvatskog sporta.




Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.