Foto: Goran Mehkek / CROPIX / Ilustracija

TALIJANI ZATRAŽILI IZRUČENJE ZVIJEZDE: Osuđen na devet godina zatvora, ali ne zna se hoće li iza rešetaka

Autor: Dnevno GIŠ

Trebao je postati jedna od najvećih zvijezda koje su ikada stigle iz Brazila, igrao je za Santos, Real Madrid, Manchester City, Milano, a baš iz perioda provedenog u Italiji Robinho nema lijepe uspomene.

Brazilac je još siječnju 2013. godine, uz još petoricu prijatelja, silovao jednu Albanku nakon što su je ponudili pićem u jednom disco klubu i sada mu taj strašan čin dolazi na naplatu.

Naime, nakon suđenja Robinhu je izrečena kazna od devet godina zatvora, ali se bivši nogometaš nije pojavio na izdržavanju kazne pa je Italija zatražila izručenje bivše velike zvijezde.




Sigurna zemlja

No pitanje je hoće li Brazilac u Italiju i nakon zatraženog izručenja, pošto te dvije zemlje nemaju potpisani ugovor o ekstradiciji pa će teško Robinho napustiti rodnu grudu.

Podsjetimo, silovanje za koje je osuđen Robinho dogodilo se tijekom jednog izlaska, kada je on s grupom prijatelja silovao Albanku, koju su pijanu odveli na drugu lokaciju i imali višestruke seksualne odnose s njom.




Brazilac je priznao da je sa ženom imao seksualne odnose, ali on tvrdi da ona nije bila silovana, ali je istrazi utvrđeno da je Albanka bila potpuno nesvjesna dok su Robinho i prijatelji imali odnos.

Robinho je zadnje viđen na plaži u Brazilu kako igra  utrci za nogomet, podržao je Bolsonara u utrci za predsjednika Brazila, ali isto tako mu je odbijena molba da kaznu odradi u domovini.

Autor:Dnevno GIŠ
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.