Foto: Damir Krajac/CROPIX

TALIJANI ŽESTOKO ‘PLAŠE’ DALIĆA: ‘Brozović će se teško vratiti, više ništa neće biti kao prije’

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Marcelo Brozović preskočio je sve utakmice u listopadu zbog ozlijede koju je zadobio na susret protiv Austrije. Talijani su oduševljeni njegovom zamjenom Cahlonogluom te smatraju da Brozović ne treba žuriti s povratkom.

Hrvatski veznjak oporavlja se u rekordnom roku, pišu Talijani, a mogao u sastavu bi se mogao naći već u subotu protiv Sampdorije ili sljedećeg tjedna u Ligi prvaka protiv Bayerna.

Talijanski mediji pohvali su igru Turčina koji je ispao potpuno neočekivana zamjena. On je naime tijekom karijere igrao ili ofenzivnog veznog ili krilo, a sada briljira na za zadnjem.

Brozović nije siguran

Govore kako Brozović nije više siguran starter što prije ozlijede gotovo bilo nezamislivo. Bio je srce i duša momčadi kao i kapetan te su ove medijske ‘špekulacije’ pomalo bezazlene jer se zna koliko je Brozović cijenjen.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 




Objavu dijeli Super]Kralj[tata]BroZ (@marcelo_brozovic)

Ti natpisi ne bi trebali previše brinuti Dalića, ali ono što treba je sigurno stanje Brozovića. Iako je Broz poznat kao igrač s 1000 pluća ipak ne igranje od mjesec dana moglo bi ostaviti traga i na takvog igrača.




‘Brozović se oporavlja u rekordnom roku, no mogao bi mu biti problem smjestiti se u svoju staru, udobnu direktorsku fotelju’ zaključili su talijanski mediji.

Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.