FOTO: HNK HAJDUK

TALENTIRANI HAJDUKOVAC ŠOKIRAO IZJAVAMA NAKON DERBIJA! Je li mu ovo zaista trebalo?!

Autor: Bruno Herljević

U derbiju 27. kola Prve HNL Dinamo je kao gost u Splitu svladao Hajduk sa 1-0 (1-0). Strijelac jedinog gola bio je Gavranović u 26. minuti. Vratar Hajduka Posavec nije dobro reagirao na slobodan udarac s više od 30 metara kojega je izveo Oršić, on je kratko odbio loptu na koju je najbrže reagirao Gavranović i proslijedio ju u mrežu.

Hajduk je utakmicu okončao sa 10-oricom jer je u 77. minuti zbog udaranja Šunjića isključen Caktaš. Šunjić je povlačio Caktaša za dres, a kako slabi sudac Batinić nije odmah označio prekršaj, Caktaš je reagirao i otvorenim dlanom udario suparnika u lice.

Hajduk je bio aktivnija momčad većim tijekom susreta, no nije uspio stvoriti niti jednu priliku za pogodak iz igre, najveće prijetnje stvorio je nakon prekida, ali njegovi igrači niti jednom nisu bili precizni. S druge strane, Dinamo se orijentirao na protunapade iz kojih je stvorio nekoliko lijepih prilika, no jedini gol postigao je nakon kiksa Posavca.

Splitski sastav opravdano se može tužiti i na suca koji u dva navrata nije pokazao na bijelu točku u njegovu korist. Na samom početku utakmice Šunjić je startao na Tudora, no Batinić je ostao nijem dok je u samoj završnici dvoboja Šunjić igrao rukom u svom kaznenom prostoru, a osječki sudac je opet ostao nijem.

Nakon utakmice reakcije su bile poprilično burne kod Hajduka, ali možda najžeđći je bio mladi talent Domagoj Bradarić.

“Nezaslužena pobjeda Dinama. Imali smo šanse, ali ne i realizaciju. Trener je rekao da je utakmica protiv Osijeka bila ključna. Ova protiv Dinama bila je samo zbog navijača i atmosfere. Uvijek na isti način izgubimo od njih. Imamo inicijativu i sve, ali ne znam što se dogodi”, rekao je mladi Bradarić.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.