Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

TAJNA NENADA BJELICE: Otkriveno kako je motivirao igrače za derbi protiv Hajduka

Autor: Željka Orešković

Dinamo je u vječnom derbiju s 1:0 pobijedio Hajduk te je sada ogromna 22 boda u prednosti. Nije to došlo samo do sebe već su se Modri prilično pripremali za okršaj na Maksimiru.

Naime, nakon što su obišli pučku kuhinju, gdje su pomagali potrebitima, Nenad Bjelica odlučio ih je dodatno motivirati uoči posljednjeg treninga.

Dinamov trener u svlačionici je na komadu papira isprintao glasove Hajdukovog kapetana, Josipa Juranovića, u izboru zanajboljeg nogometaša HNL-a, javlja Sportklub.

Juranović među pet najboljih nije uvrstio Danija Olma, koji je izabran za najboljeg igrča lige. Za najboljeg je Juranović izabrao svog suigrača Antu Palaversu, a još dvojicu, Domagoja Bradarića i Josipa Posavca, smjestio je u TOP 5.

Na drugo mjesto stavio je Rijekinog Hebera, a jedini dinamovac na Juranovićevom popisu je Arijan Ademi na četvrtom mjestu.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.