Foto: Tom Dubravec/CROPIX

Svi su se raspisali se o Modrićevom ‘proročanstvu’! ‘Zato Guardiola želi Kovačića’

Autor: Gordan Ivan Šojat

Luka Modrić ostao je jedni osvajač ‘Zlatne lopte’ koji igra u Europi, nakon odlaska Lea Messija u Inter iz Miamija i Karima Benzeme u Saudijsku Arabiju, a pred finale Lige prvaka Marca se prisjetila jednog njegovog proročanstva.

Podsjetimo, u ovogodišnjem finalu u Istambulu sastaju se Manchester City i Inter, a po Marci veliku prednost imaju igrači iz Milana zbog činjenice kako za njih igra Marcelo Brozović.

Španjolci su tako izvukli jednu izjavu Luke prije ovogodišnjeg finala, koja je snimljena u svlačionici Reala nakon prošlogodišnjeg finala Lige prvaka.

Moraš imati Hrvata

“Znaš li što ću ti reći, prijatelju? Moraš imati Hrvata da bi pobijedio u finalu Lige prvaka. Hrvati su bili prvaci Europe deset puta zaredom. Deset!”, govorio je Modrić nakon prošlogodišnjeg osvajanja Lige prvaka.

Španjolska Marca je u svojem tekstu još i dodala činjenicu koja frapira čitav svijet:

“Nevjerojatno je da je Hrvatska država stara samo 31 godinu, ima 3.9 milijuna stanovnika i tako je uspješna. Ne samo u nogometu nego i u ostalim sportovima. Ako želite osvojiti Ligu prvaka, uzmite Hrvata u svoju ekipu”, a taj komentar potaknuo je komentare na društvenim mrežama pa je jedan korisnik napisao:




“Vjerojatno je zbog toga Pep Guardiol krenuo po Matea Kovačića”, dok je drugi uz fotografiju napisao: “Potpišite ga danas.”

Autor:Gordan Ivan Šojat
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.