ŠVERCERI PODIVLJALI! Nabili bolesne cijene za karte za utakmicu sa Španjolskom

Autor: Željka Orešković

Prodaja karata u Maksimiru u posljednje je vrijeme procvala, prvo su ga rasprodali za utakmicu Dinama i spartaka iz Trnave, a sada i za utakmicu Lige nacija, između Hrvatske i Španjolske. Zbog velikog interesa u prodaju su pustili dodatan broj ulaznica, ali i one su planule u rekordnom roku.

Crno tržište, pak, nije previše profitiralo jer su ulaznice personalizirane te se podižu i na stadion se ulazi uz predočenje dokumenata. Zbog toga nisu imali mnogo prostora za preprodaju, ali neki su se ipak snašli.

Tako se na raznim oglasnicima mogu pronaći karte po cijeni od 150 do 350 kuna za sjever, 500 kuna za istočnu, ali i za zapadnu tribinu. Ipak, apsolutni pobjednik je osoba koja nudi šest VIP karata na tribini Zapad Dolje, a svaku ulaznicu naplaćuje po 2000 kuna. Jednostavnom matematikom zaključujemo kako se nada zaradi od 12 tisuća kuna.

Inače, originalna cijena ulaznica za Sjever bila je 60 kuna, za Istok 100 kuna, a za Zapad 150 kuna. Cijena VIP ulaznica za Zapad bila je 250 kuna.

 

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.