CROPIX

SVEĆENIK IZ MARIJE BISTRICE ‘POGURAO’ VATRENE! Doputovao je samo zbog njih, služio im je misu nakon doručka

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Već treće veliko natjecanje u nizu Hrvatska se plasirala među 16 najboljih, a sada nam po prvi puta u povijesti u nokaut fazi Mundijala stoji neka neeuropska zemlja.

Japan je ozbiljna ekipa te su već srušili Njemačku i Španjolsku te treba biti i više nego oprezan. Među našim Vatrenima ima puno vjernika pa je tako jedan svećenik odlučio doći u Dohu i održati misu.

Rektor Svetišta Majke Božje Bistričke, vlč. Domagoj Matošević održao je misu na koju su došli svi Vatreni te su se zajedno pomolili uoči sraza s Japanom.

Veliki broj vjernika

“Cijela momčad hrvatske nogometne reprezentacije u nedjelju je nakon doručka otišla u prostoriju za misu, koju je služio Domagoj Matošević, rektor Hrvatskog nacionalnog svetišta Majke Božje Bistričke u Mariji Bistrici.” rekao je predsjednik saveza, Marijan Kustić.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 




Objavu dijeli Hrvatski nogometni savez (@hns_cff)

Među Vatrenima je veliki broj vjernika, a među njima je i Zlatko Dalić. O svojoj vjeri do sada su otvoreno pričali: Kovačić, Budimir i Barišić.




“Moje cijelo djetinjstvo bilo je vezano uz crkvu i moja mama me cijelo moje djetinjstvo učila i savjetovala da živim u vjeri. Zajedno sa svojim prijateljima sam ministrirao u crkvi gotovo svakodnevno i to je taj period života koji je na mene ostavio velikog traga i utjecao na mene da budem ono što jesam danas.” rekao je izbornik Dalić jednom prigodom.

Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.