Suspendirani Pamić: Javno ću se testirati na droge!

Autor: hina

Moram sad prihvatiti odluku kluba o suspenziji. Jedan od razloga je onih 0,07 preko dozvoljenih 0,5 promila alkohola u krvi, a što se tiče testa na droge, to sam odbio kada mi je prometni policajac kazao da 'mora tako raditi po naređenju', kazao je trener Karlovca.

Trener Karlovca Igor Pamić suspendiran je na mjesec dana, a tu odluku uprave kluba danas je medijima priopćio predsjednik karlovačkog prvoligaša Stjepan Turković.

Igor Pamić je najavio da će poštovati odluku koju je kapetan momčadi Josip Jerneić, uz napomenu da govori u ime svih igrača, nazvao sramotnom, dok navijaći NK Karlovca odluku Uprave smatraju “bezumnom” i traže hitnu i bezuvjetnu ostavku uprave.

Turković je kazao da je odluku o suspenziji donio direktor kluba Zdravko Marčetić na prijedlog disciplinske komisije zbog Pamićevog vrijeđanja Turkovića i činjenice da je prije nekoliko dana od policije zaustavljen u vožnji automobila pod utjecajem alkohola i tom prigodom odbio testiranje na droge.

Dok mu traje suspenzija Pamiću je zabranjen ulaz u službene prostorije kluba, osim na izričiti poziv disciplinske komisije, a treninge će od danas voditi njegov pomoćnik Miroslav Kuljanac.

– Moram sad prihvatiti ovu odluku kluba. Jedan od razloga je onih 0,07 preko dozvoljenih 0,5 promila alkohola u krvi, a što se tiče testa na droge, to sam odbio kada mi je prometni policajac kazao da ‘mora tako raditi po naređenju’. Svi će te imati sutra ili najkasnije preksutra prigodu prisustvovati mojem javnom testiranju na droge, i to ne za ove posljednje dane, nego za šest mjeseci unatrag – kazao je Pamić.

– Istina je da ja nisam Marčetićev čovjek, jer je on u klub htio dovesti svog prijatelja Žarka Šetku. Sad kad su iz kluba otišli Neven Šprajcer, inače predsjednik Nogometnog saveza Karlovačke županije i bivši direktor kluba Krešimir Perković, sad je valjda red i na mene. Ali, ja se neću maknuti samo tako, a i nije mi jasno zašto danas nisam dobio otkaz – rekao je Pamić.


Križanac se opet ‘nalio’, a potom prošao kroz četiri crvena svjetla!




Autor:hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.