Foto:youtubescreenshot

Susjedi bez skandala ne mogu! Igraču srpskog superligaša nudili novac, drugom transfer

Autor: Dnevno.hr/G.I.Š.

Superliga Srbije svako malo je poprište novog skandala, koji se tiče namještanja utakmica, a novi je izronio nakon utakmica doigravanja za ostanak u elitnom razredu srpskog nogometa.

Jedan klub je već izbačen iz tamošnje Superlige zbog namještanja, a sada su nogometaši Inđije prijavili pokušaj podmićivanja pred uzvrat doigravanja protiv Radničkog iz Niša.

Prvu utakmicu dobili su igrači Inđije 3:1, dok je u uzvratu bilo 3:0 za Radnički, čime je klub iz Niša osigurao ostanak u Superligi, ali nakon toga kreće drama.




Nudili novac za penal

Kako donose mediji iz susjedstva jednom nogometašu Inđije ponuđeno je 10 tisuća eura da napravi penal tijekom uzvrata, dok je drugi dobio obećanje kako će preći u Radnički tijekom ljetnog prijelaznog roka.

Kako napominju iz Mozzart Sporta, ono što je zanimljivo je da se u prijavi ne spominju ljudi koji su sada u niškom superligašu.




Isto tako se navodi kako su nogometaši ponude odmah prijavili nadležnima u klubu, koji su prijavu proslijedili tamošnjem nogometnom savezu.

Što je od toga istina i je li ponovno na pomolu novi skandal u srpskoj Superligi saznat će se nakon istrage. Detalje s utakmice pogledajte OVDJE.

Autor:Dnevno.hr/G.I.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.