fbpx

Šušak: Neću biti pomoćnik Jurčeviću na klupi Dinama

Autor: Goran Roknić

Moj dosadašnji trenerski rad daje mi za pravo da nastavim raditi samostalno, a u penziju mi se još ne žuri, poručuje skaut hrvatske nogometne reprezentacije.

Jedan od najistaknutijih hrvatskih nogometnih stručnjaka, trenutno u funkciji skauta nogometne reprezentacije, Ivo Šušak, opovrgnuo je glasine da će biti pomoćni trener Nikoli Jurčeviću na klupi zagrebačkog Dinama. Već nekoliko dana hrvatskim se medijima provlači priča po kojoj bi se Jurčević trebao vratiti na klupu zagrebačkih Plavih, a kao mogući pomoćnici spominju se Ivo Šušak, te Robert Prosinečki.

– Moj dosadašnji trenerski rad kao i rezultati daju mi za pravo da nastavim raditi samostalno, a u penziju mi se još ne žuri – rekao je dobro raspoloženi Šušak. Gotovo cijelu karijeru, kaže, prati put Nikole Jurčevića, o kojemu ima izuzetno visoko mišljenje.

– Poznajem ga još iz igračkih dana, a kao suradnik u reprezentaciji imao sam priliku upoznati se s njegovim trenerskim razmišljanjima, koje itekako cijenim. Nikola je kroz cijelu karijeru kontinuirano pokazivao snagu karaktera i nogometnog znanja – izjavio je za dnevno.hr Ivo Šušak.

– Mislim da je Jurčević trenerski sazrio, te da je spreman za najveće podvige u hrvatskom nogometu. Stoga, ukoliko je istina da odlazi na klupu Dinama, mislim da će napraviti odličan posao – zaključio je jedan od vodećih hrvatskih trenera.

Autor:Goran Roknić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.