Photo: Igor Kralj/PIXSELL

ŠUKER SE NA ZANIMLJIV NAČIN OPROSTIO S ĆORLUKOM: Šef HNS-a poslao mu neočekivanu poruku!

Autor: Bruno Herljević

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker zahvalio je Vedranu Ćorluki na doprinosu hrvatskoj reprezentaciji nakon što se dugogodišnji dokapetan u petak oprostio od Vatrenih.

“Vedran je dugi niz godina bio okosnica reprezentacije s kojom je ostvario puno lijepih uspjeha i prije Rusije. Drago mi je zbog njega što se oprostio sa stilom, srebrna medalja sa Svjetskog prvenstva najveća je nagrada za sve ono što je pružio u dresu Hrvatske kroz svoja 103 nastupa”, izjavio je predsjednik Šuker i potom je rekao jednu vrlo zanimljivu rečenicu.

“Iza Vedrana je impresivna, velika reprezentativna karijera te mu u ime Saveza zahvaljujem na svemu što je pružio u hrvatskom dresu. Vrata hrvatskog nogometa uvijek će mu biti otvorena, a želim mu puno zdravlja i uspjeha u nastavku igračke karijere”, rekao je Šuker i time možda naznačio kako bi Ćorluka uskoro, kada završi nogometnu karijeru, mogao dobiti nekakvu funkciju u reprezentaciji ili Savezu.

Tko zna, ali bilo bi zanimljivo…

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.