Izvor: Screenshot/Twitter

SUDJELOVAO U SKANDALU OD 15 MILIJUNA KUNA PA SUDIO DERBI! ‘Namještao je utakmice, što ste očekivali?!’

Autor: F.F

Borussia Dortmund i Bayern München odigrali su sadržajan Der Klassiker, jedan od najvećih derbija u svijetu nogometa. Bayern je slavio 3:2 nakon preokreta, a pogodak odluke pao je iz kaznenog udarca.

Robert Lewandowski je bio precizan s bijele točke u 77. minuti, nakon što je sudac uz pomoć VAR-a dosudio najstrožu kaznu. Matsa Hummelsa je lopta pogodila u ruku.

Žuti iz Dortmunda bili su toliko bijesni da je isključen i njihov trener, a nakon susreta oštra je bila mlada zvijezda Borussije.

Mogao bi biti kažnjen

Jude Bellingham je nakon utakmice bio jako kritičan prema glavnom sucu, zbog čega ne bi bilo čudno da ga vodstvo Bundeslige kazni:

“Ako se mene pita, to nije penal. Hummels nije gledao u loptu, bori se i pogađa ga u ruku, a on ju ni ne vidi. Pogledajte i ostale odluke na utakmici. Sudac koji je namještao utakmice vodi najveću utakmicu u Njemačkoj. Što onda očekujete?”, bio je oštar.

Jude je bio oštar prema Felixu Zwayeru, glavnom sucu utakmice koji je bio dio velikog skandala 2005. godine, kada je Bellingham imao svega dvije godine.




Zwayer je tada bio kažnjen i suspendiran zbog namještanja susreta u Kupu Njemačke i trećoj ligi. Veliki skandal bio je ‘težak’ dva milijuna eura, a Zwayer je jedan od rijetkih koji je nakon toga oživio svoju karijeru.

Autor:F.F
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.