SUCI JAKO VOLE DINAMO: Pogledajte sve sudačke pogreške u njegovu korist u dosadašnjih 10 kola! (VIDEO)

Autor: I.Knežević

No, ako je i protiv Lokomotive profitirao, Hajduku je to poništeno sada u derbiju protiv Dinama, dok je Dinamo u čak 4 utakmice izašao sa sudačkim previdima u njegovu korist.

Derbi na Poljudu završio je bez pobjednika, ali uz velike repove nakon  utakmice. Osvrnut ćemo se samo na sudački previd, kada Bruno Marić nije svirao čist jedanaesterac za Hajduk, nakon što je Dinamov branič Benković igrao rukom u kaznenom prostoru. Mnogi komentari Dinamovih navijača nakon utakmice bili su da se pogreške eto događaju. No, tek je završeno 10. kolo prve HNL, a Dinamo je već četvrti put nagrađen od sudaca.

Podsjetimo, protiv Intera je Dinamo dobio na poklon penal i igrača više kad je nepravedno isključen obrambeni igrač Zaprešićana pri rezultatu 1-0, a u utakmici protiv Zagreba pri vodstvu Modrih 1-0 Zagrebu je poništen čist gol zbog nepostojećeg zaleđa. I u toj utakmici sudio je Bruno Marić, koji je svirao zaleđe na signalizaciju pomoćnog suca Krmara.

Treći slučaj je utakmica protiv Splita na Maksimiru. Pri rezultatu 0-0 Rrahmani je u skoku loptu udario glavom, a ona je pogodila u ruku Goncala kojem ruka definitivno nije bila u “prirodnom položaju”. Kasnije je Dinamo uspio zabiti 3 gola, ali pitanje je bilo kako bi se utakmica razvijala da je Split poveo.

Da ne ostane samo na Dinamu, i Hajduk je ove sezone imao u jednom slučaju pomoć sudaca, to je u utakmici protiv Lokomotive koju je Hajduk dobio 2-1. Bilo je sporno je li Kiš kod prvog gola bio u zaleđu te je li na kraju susreta Tudor skrivio jedanaesterac na Doležalu kada je odnio i igrača i loptu istovremeno. No, ako je i protiv Lokomotive profitirao, Hajduku je to poništeno sada u derbiju protiv Dinama, dok je Dinamo u čak 4 utakmice izašao sa sudačkim previdima u njegovu korist.




Autor:I.Knežević
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.