Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

STRELOVITI USPON NOVOG VATRENOG! Zaradili na Hrvatu 50 milijuna: ‘Ma zar je moguće da sam došao do te razine!?’

Autor: F.F

Protekle nedjelje jedno od najvećih iznenađenja u Ligama petica režirao je Eintracht Frankfurt pobjedivši Bayern na Allianz Areni. Frankfurtu je to bila prva pobjeda u novoj sezoni, dok je Bayern pretrpio prvi poraz.

Sjajnu utakmicu odigrao je bivši igrač Dinama i novopečeni reprezentativac Kristijan Jakić. Odigrao je cijeli susret te pokazao da mu nije trebalo puno vremena za prilagodbu u novom klubu.

Pokazao je i svoju svestranost; započeo je susret u veznoj liniji, koja je njegova prirodna pozicija, a utakmicu je završio kao stoper, nakon ozljede Tute.

‘Smijali ste mi se kad sam to rekao’

Nakon velikog trijumfa, Kristijan je razgovarao sa Sportskim novostima, koji su otkrili kako je hrvatski nogometaš najavio pobjedu protiv Bayerna, što nitko nije shvatio pre ozbiljno:

“Jesam vam rekao da ćemo pobijediti. A smijali ste se kad sam rekao da ćemo slaviti! Pa ne ide se kod Bayerna igrati na neriješeno, ideš tamo po pobjedu! Jedino tako možeš do pozitivnog rezultata”, hvali se novopečeni Vatreni, pa se osvrnuo i na susret s europskim gignatom:

“Kad igraš hrabro i kako treba, onda te pogodak nagradi u završnici utakmice. Ma, mrtav sam! Ni sam ne znam koliko sam pretrčao. Nakon utakmice sam pola sata sjedio, nisam se mogao pomaknuti. Jasno vam je koliko sam pretrčao kad nisam mogao stajati. Bila je jako zahtjevna utakmica, Bayern je sjajan. Razmontirali su Barcelonu, ali i sve ostale do utakmice s nama. Znali smo da ne smijemo gubiti duele jer oni konstantno napadaju, ali borli smo se”, priča Jakić.

 




View this post on Instagram

 

Objavu dijeli Kristijan Jakić (@jakic97)




Kao nagrada – najvažniji poziv

Istaknuo je kako je sretan što je od samog početka u novom klubu dobio povjerenje trenera. Sve se posložilo i Jakič igra fantastičan nogomet u ovom trenutku. Njegove igre prepoznao je i izbornik Zlatko Dalić, koji ga je pozvao u reprezentaciju:

“Bio je to najsretniji dan u mom životu! Saznao sam za poziv nakon utakmice protiv Wolfsburga, cijeli dan sam se smijao. Svi su me pitali zašto se stalno smijem, ha, ha, ha! Ma! Ne mogu opisati taj osjećaj kad sam saznao da me izbornik pozvao, baš neopisivo. Stalno sam se pitao: ‘Je’l moguće da sam došao do te razine?'”, iskren je bivši Dinamovac.


Istaknuo je kako ne smiju podcjeniti Cipar i Slovačku, ali da očekuje pobjedu, jer kako i sam kaže, ne priznaje poraze, želi samo – pobjede!

Autor:F.F
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.