Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

ŠTO TO INTER SADA KEMIJA?! Perišiću daju novi ugovor, ali nemaju namjeru odustati od pregovora s Manchesterom

Autor: Bruno Herljević

Saga oko prelaska u United vuče se već mjesecima, bio je Jose Mourinho u Zagrebu gdje je navodno osobno razgovarao s Ivanom, a čim je sezona završila, mediji gotovo svakodnedno pišu o njegovu transferu na Otok.

Nogomet je odavno prestao biti samo igra, štoviše, moderni nogomet više je biznis nego tek neka zanimacija za navijače, a čelnici nogometnih klubova već su itekako uhodani su sve ‘trikove’ poslovanja, pogotovo one vezane za transfere. Jedna zanimljiva, dapače, lukava pričica veže se uz mogući transfer Ivana Perišića u Manchester United.

Saga oko prelaska u United vuče se već mjesecima, bio je Jose Mourinho u Zagrebu gdje je navodno osobno razgovarao s Ivanom, a čim je sezona završila, mediji gotovo svakodnedno pišu o njegovu transferu na Otok. Problem je do sada bio jedino u visini odštete. Inter traži 50 milijuna eura, a u Manchesteru su prvo krenuli s minimalnom ponudom od 30 milijuna eura, koliko Interu treba da bi podmirio UEFA-in pravilnik o FFP-u.

No, Inter to glatko odbija i odšteta se na kraju popela do 45 milijuna eura, dakle pet milijuna manje od traženog. Inter nema namjeru popustiti, a opet nema ni Manchester koji želi baš Perišića. E sada, Corriere Dello Sport tvrdi kako je Tonči Martić u petak bio na pregovorima u Milanu i da su čelnici za njegova klijenta Perišića pripremili novi ugovor do 2021. i plaću od pet milijuna eura, dakle, dva više nego što je imao sad.

Perišić bi time postao drugi najplaćeniji igrač u klubu iza kapetana Icardija. To je i više nego primamljiva ponuda za Perišića, a također je jasan znak Manchesteru da hitno pošalje novu ponudu ili će Perišić produžiti s Interom.

U svakom slučaju Perišiću je tu ipak najbolje, kako god se okrene igrat će u vrhunskom klubu, u planovima je za prvu momčad, a zarađivat će itekako visoku svotu novca.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.