Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

ŠTO SE DOGODILO SA ŠUKEROM I EKIPOM? Jeste li primijetili što su Vatreni napravili šefu HNS-a na dočeku?

Autor: Andrija Kačić Karlin

Dok uživamo gledajući scene iz Zagreba, Zadra, Splita, Varaždina… valja vidjeti kako su na povratku naši reprezentativci jednostavno preuzeli odgovornost i jasno rekli što žele, što ne žele, što im smeta i tko im više nikad neće smetati!”

Jeste li primijetili da u zrakoplovu Croatia Airlinesa nije bilo nikoga osim nogometaša, članova stručnog stožera i predsjednika Saveza, Šukera. Ni traga ni glasa o članovima izvršnog odbora koji putuju svijetom. Informacije kažu da su nogometaši veoma osjetljivi na pojavu članova IO HNS-a i da su nakon utakmice rekli – Dosta. Luka Modrić sam je rekao Šukeru kako se u Hrvatsku žele vratiti bez pratnje u vidu članova Izvršnog odbora. Kao da ih ne žele vidjeti na svom dočeku!!!

Što se dogodilo između članova IO HNS-a i igrača. Naime, igrači su vidjeli da do ulaznica lakše dolaze članovi Izvršnog odbora nego oni i to je bila kap koja je prelila čašu. Članovi Odbora bili su gosti Saveza na velikom natjecanju i imali su svoje dogovorene ulaznice, no kako su se uspjesi redali i njihovi apetiti su bili sve veći. Nakon svega, u igrača se stvorio trpak okus i jednostavno su ih u svojim glavama prekrižili, nisu ih željeli blizu sebe.

Nadalje, entuzijazam i stav igrača bio je takav da nisu željeli slušati ni nepotrebne govore i pokazivanja, pa u tom svijetlu treba gledati da je Šuker bio iza svih njih i nije rekao nigdje ni riječ. I da, dolazak Grdovića i Thompsona bio je isključivo želja igrača, oni su još htjeli vidjeti Prljavo kazalište čiji su ljudi na godišnjem odmoru.

Da igrači također žele pozitivne promjene u Savezu svjedoči i povik reprezentativaca u Splitu koji su na dočeku rekli – Vratiti ćemo reprezentaciju u Split. Kad neće društvo promjene u HNS-u – hoće igrači!

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.