Photo: Davor Puklavec/PIXSELL

ŠTIMAC IH DOBRO POZNAJE: Evo kako vidi Dinamove šanse, a ima i upozorenje!

Autor: J.Č

Igor Štimac, bivši izbornik hrvatske reprezentacije te bivši igrač West Ham Uniteda u razgovoru je za klupsku web stranicu West Hama izjavio kako očekuje velike stvari od ‘čekićara’ u Europskoj ligi ove godine.

West Ham u četvrtak stiže na Maksimir, a na utakmicu će doći i Štimac.

Londonski klub prošle je sezone završio šesti na ljestvici te tim rezultatom iznenadio mnoge.

Dinamo ima jednu od najboljih akademija na svijetu, stvara mnogo profesionalnih nogometaša, a istovremeno odlično prodaje mlade igrače. West Ham će sigurno imati problema, moraju na Maksimir izaći s autoritetom, kao i u domaćoj ligi. Nema tu razlike”, rekao je Štimac iz udobnosti svojeg doma preko Zooma.

Photo: Twitter

West Ham se trenutno nalazi na osmoj poziciji Premier lige, a u četiri utakmice još nisu poraženi. Također, zabili su deset pogodaka, a primili pet.

“Kada imate dobar početak sezone sve krene na bolje, a u svlačionici je odlična atmosfera. Momčad je snažnija iz sezone u sezonu te postaju sve jači u domaćoj ligi. Nitko više ne voli igrati protiv West Hama”, nadodao je Štimac.

West Ham je nedavno u svoje redove doveo i Hrvata – Nikolu Vlašića. ‘Niksi’ je debitirao odmah u utakmici protiv Southamptona, ali s klupe.




“On može jako puno toga, ali očito mora pronaći način kako što prije postati dio momčadi. Nogomet nije individualni sport. Ako staneš uz Nikolu i ako se zalažeš za njegovo samopouzdanje, on će učiniti puno toga. U Rusiji je odigrao odlično i jedan je od najboljih igrača u Hrvatskoj. U reprezentaciji je redovan te je dovoljno sazrio da može odigrati sjajno u West Hamu, siguran sam u to”, zaključio je Štimac.

Photo: Igor Kralj/PIXSELL

 

 




 

 

 

 

 

 

 

 

Autor:J.Č
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.