Štimac će se žaliti: Ovo je silovanje demokracije!

Autor: Ante Junaković

Ako sada sagnemo glavu onda ćemo priznati silovanje demokracije i nevjerodostojnost će nas pratiti vjekovima. Namjeravam ići dalje, žaliti se, a nema nikakve sumnje da ću podnijeti tužbu vezano za događaje u Dubrovniku, rekao je Štimac.

Nakon što je izgubio izbore za predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza za samo jedan glas, Igor Štimac dostojanstveno je čestitao predsjedniku Markoviću, ali i najavio kako će se žaliti.

– Ako sada sagnemo glavu onda ćemo priznati silovanje demokracije i nevjerodostojnost će nas pratiti vjekovima. Namjeravam ići dalje, žaliti se, a nema nikakve sumnje da ću podnijeti tužbu vezano za događaje u Dubrovniku – rekao je Štimac.

Naime, Verifikacijska komisija dopustila je da u ime dubrovačko-neretvanske županije glasuju Previšić i Vejić, od kojih je samo potonji Štimčev čovjek. Predsjedniku županijskog ogranka Tomislavu Jurjeviću zabranjeno je glasovanje (što je također presedan), a upravo Previšićev glas Markoviću presudio je izbore.

– Verifikacijska komisija svojim je nelegalnim djelovanjem odlučila izbore. Za mene priča nije gotova jer ne smijemo dozvoljavati nelegalnost niti u jednom području života, pa tako niti u sportu – kazao je Štimac.

VIDEO: Štimac ‘izvisio’ za jedan glas, Marković ostaje predsjednik HNS-a

FOTO: Vrijeme će pokazati kolika su sreća vaši ‘prijatelji’ predsjedniče!




Autor:Ante Junaković
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.