Foto: Screenshot/Instagram

‘ŠTETA ŠTO NISMO MOGLI GLEDATI NAJBOLJEG NA SVIJETU 90 MINUTA’!: Ronaldova žena provocira izbornika, nije baš najsretnija

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Polako, ali sigurno dolazi trenutak kada shvaćamo da Cristiano Ronaldo više nije onaj isti. Legendarni Portugalac ostao je na klupi protiv Švicarske, a priliku je dobio mladi Ramos koji je s hattrickom sebi kupio mjesto u prvih 11.

Portugal je uništio Švicarsku s visokih 6:1, Portugal je očito proigrao bez Ronalda u prvih 11 koji se još jednom pokazuje kao uteg nekih od svojih momčadi.

Ronladovi fanovi razočarani su što nogometni superstar nije krenuo od prve minute, a isto razočaranje dijeli i njegova zaručnica Georgina koja se požalila na svom radnom mjestu tj. na instagramu.

“Prava šteta”

Napisala je: “Čestitke Portugalu! Dok je 11 igrača pjevalo himnu svi na stadionu su golove očekivali od tebe. Kakva šteta što nismo mogli uživati u najboljem igraču svijeta tokom 90 minuta.”

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 




Objavu dijeli Georgina Rodríguez (@georginagio)

Nije tu stala: “Navijači ne prestaju  tražiti i uzvikivati  tvoje ime. Nadam se da će Bog i vaš dragi prijatelj Fernando nastaviti ovim putem i učiniti da uživamo i slijedeću noć.”




Georgina je s Ronaldom od 2016. te par ima dvojce djece. Argentinku zadnjih dana potresa velika privatna afera sa njenom polusestrom koja ju kritizira jer joj ne želi pomoći, a nalazi se u teškoj životnoj situaciji.

Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.