Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL

SRPSKI VELIKAN U STRAHU OD NAVIJAČKIH NEREDA: Pozivaju ih na tribine, ali mole jednu stvar!

Autor: F.F

Partizan večeras hvata zaostatak iz prve utakmice te se bori za grupnu fazu Konferencijske lige. Partizan igra protiv Santa Clare, a u prvom susretu su slavili Portugalci 2:1.

Iz kluba su uputili apel navijačima da se suzdržavaju od nereda na tribinama. Podsjetili su ih na kazne koje je klub morao odraditi zbog nered iz prethodnih sezona.

A bilo je tu svega, od bacanja baklju u teren, utrčavanja na travnjak, rasizma, tučnjava…

Apel navijačima

“FK Partizan na korak je do izuzetno oštrih sankcija u narednim europskim utakmicama, ako se prekršaji ponove. Prijete nam i teže kazne od igranja utakmica bez publike na tribinama”, objavio je beogradski klub na službenim stranicama.

Mole navijače i da poštuju covid-mjere te da ne utrčavaju na teren. Navijači Partizana nedavno su veličali ratnog zločinca Ratka Mladića na utakmici protiv Novog Pazara te je klub kažnjen s četiri gostujuće utakmice zabrane prisustva navijača.

Partizan od 21 sat igra protiv Santa Carle.




Autor:F.F
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.