HINA/EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

SRPSKI TRENER U USPONU PREUZIMA CHELSEA: Contea već otpisali, a on im je prvi favorit!

Autor: Bruno Herljević

Nakon ispadanja PSG-a u osmini Lige prvaka krenula je velika medijska kampanja za smjenu trenera. Unaija Emeryja već su svi otpisali, a francuski L’Equipe gura na njegovo mjesto šefa Chelseaja Antonia Conta.

Engleski mediji pak već pokreću kampanju za novog nasljednika stratega Chelseaja, a Daily Mail je dobio informaciju kako je ozbiljan kandidat za klupu londonske momčadi srpski strateg Slaviša Jokanović.

Jokanović zanat peče u vjerojatno najzahtjevnijoj ligi svijeta, engleskom Championshipu. Trenira Fulham i dobro mu ide, sada su četvrti na ljestcvici i dobre su im šanse za povratkom u najviši rang. Jokanović je čak igrao za Chelsea početkom milenija, a proslavljeni je reprezentativacv Jugoslavije, Srbije i kao trener je još vodio Partiza, Muangthong United, Levski, Hercules, Watford, Maccabi Tel Aviv.

No, do kraja sezone je još puno, a Srbin je tek jedan u nizu koji se spominje u kontekstu Chelseaja.


Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.