Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL / Ilustracija

SRPSKI PORTAL PIŠE O KNINU, ‘KAOS U REŽIJI HRVATA S KOSMETA I TORCIDE’! Troje privedenih zbog tučnjave, policija otkrila detalje

Autor: I.K.

Nakon što se doznalo za sukob u Kninu u kojem se pretpostavlja da su sudjelovali Torcida na jednoj, a Janjevci na drugoj strani, policija je otkrila detalje o ovom incidentu u subotu navečer, oko 23:30 sati.

Po službenom izvještaju Policijske uprave Šibensko-kninske na početku novog tjedna, do sukoba je došlo nakon što su u njemu prvotno sudjelovala dvojica muškaraca unutar ugostiteljskog objekta, a zatim se sukob raširio po izlasku na otvoreno.

Policija je po dolasku na mjesto sukoba ondje zatekla samo dio sudionika ovog incidenta. Zbog sudjelovanja u tučnjavi privedeno je troje ljudi, a istraga još traje.

Jedan se opirao, drugi vrijeđao

Policija je po dolasku na mjesto tučnjave imala najviše posla s po jednim 21-godišnjakom i 22-godišnjakom. 21-godišnjak se oglušio na upute policajaca, a zbog svojeg otpora zaslužio je kaznenu prijavu za počinjenu prisilu prema policijskom službeniku. Završio je u pritvoru.

U slučaju 22-godišnjaka, u policijskom izvještaju spominje se da je vrijeđao i omalovažavao službenike. Zbog toga je s optužnim prijedlogom bio priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Šibeniku. Policija je objavila da je u tučnjavi teško ozlijeđen 21-godišnjak koji je iz kninske bolnice morao biti prebačen na nastavak liječenja u Šibeniku.

‘Skandal u Kninu’

Ovaj sukob privukao je pozornost i u Srbiji. ‘Skandal u Kninu, opći kaos u režiji Hrvata s Kosmeta i Torcide!’, piše portal Blic, opisujući što se dogodilo.

U prvom planu su strane za koje se spominje da su sudjelovale u tučnjavi, Hrvati iz Janjeva na Kosovu na jednom, a Torcida na drugom kraju ovog sukoba.




Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.