Foto: Heuler Andrey/GuliverImage

SRPSKI MEDIJI U ŠOKU, PANIKA U SRBIJI: ‘Ma jel moguće da se ovo nama događa, Mitroviću, tragičaru!’

Autor: Dnevno.hr/I.K.

Velika briga zahvatila je sportsku javnost u Srbiji nakon što je njihova reprezentacija zakazala i priredila neugodno iznenađenje za svoje navijače u drugom nastupu na Svjetskom prvenstvu u Katru. Ispušteno vodstvo s 3:1 i na kraju samo 3:3 protiv Kameruna ostavilo je Srbe u potrazi za odgovorom što se to dogodilo njihovoj momčadi nakon što je sve već imala u rukama.

‘Za tri minute šokirali Srbe’

Sportal, sportska stranica Blica, postavlja pitanje na koje Srbima nije lako odgovoriti. “Što je ovo bilo?”, stoji u naslovu, uz dodatak da se dogodio ‘kontra blitzkrieg’ kamerunskih igrača. “Kamerunci za tri minute šokirali Srbe”, dodaje se.

Screenshot: Blic

‘Ne smije se tako na Svjetskom prvenstvu’

Čudo koje se dogodilo Srbiji, ne u pozitivnom smislu, istaknuo je Mondo. “Srbija za dvije minute prosula sve, ovako ne smije na Svjetskom prvenstvu”, piše taj srpski portal u svojem naslovu, dodajući da se sada sve zakompliciralo za srpsku momčad.

Screenshot: Mondo

‘Sudbina u rukama Brazila’

“Ludilo Srbije: Orlovi odigrali nevjerojatnih 3:3 s Kamerunom, sudbina u rukama Brazila!”, piše Telegraf u svojem naslovu, upozoravajući na to da Srbima sada treba Brazil u pravom izdanju u posljednja dva kola, kako bi srpski igrači sve imali u svojim rukama na kraju svojeg puta u skupini, u petak protiv Švicarske.

Priča se i o tragičarima. U prvom planu tu je bio Aleksandar Mitrović, inače pouzdani strijelac, koji se upisao na semafor i protiv Kameruna, ali je i previše promašio. Na to je u svojem naslovu pozornost skrenuo B92.

Spominje se jedan Mitrović, onaj u napadu, ali i jedan u obrani, 32-godišnji stoper Stefan, koji je u 56. minuti ušao umjesto ozlijeđenog Strahinje Pavlovića, a nakon toga, stvari su krenule u lošem smjeru za Srbiju nakon što su vodili s 3:1.

Screenshot: B92

U osvrtu na šokantnu utakmicu za Srbiju, Kurir je ponudio i pogled unaprijed. “Kamerun šokirao Srbiju, ali smo i dalje gospodari svoje sudbine! Srbija prosula ogromno vodstvo! Protiv Švicarske za prolazak dalje”, piše Kurir u svojem naslovu, najavljujući susret u kojem će Srbi imati imperativ pobjede u trećem kolu.




Autor:Dnevno.hr/I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.