Guliver image

SRPSKI MEDIJI: NAKON 11 GODINA DINAMO VIŠE NIJE NAJGORI: Rekord koji su držali Hrvati sinoć je pao

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Vratimo se 11 godina unazad. U razdoblje kada je Dinamo bio prava kanta za napucavanje u Europi. Modri su tako u sezoni 11/12 srušili sve negativne rekorde.

Skupina s Realom, Lyonom i Ajaxom bila je prezahtjevna. Završili su zadnji s nula bodova i gol razlikom -19 (3-22). Taj neuspjeh ide u povijest na vrhu je sada Rangers.

Potpuno bizarno zvuči da je prošlogodišnji finalist Europske lige na takav način ispao iz Europe. Njihova gol razlika je -20. Zabili su dva puta, a primili su 22 gola.

Teški porazi

Rangersi su uspjeli izgubiti sve utakmice protiv Napolija, Liverpoola i Ajaxa. Naravno, završili su na dnu. Skupinu je osvojio Napoli, a Liverpool je drugi dok su Ajaxu  dvije pobjede protiv Rangresa bile dovoljne za proljeće u Europi.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 




Objavu dijeli Rangers Football Club (@rangersfc)

Za Škote nastupaju i dva Hrvata. Borna Barišić i Antonio Mirko Čolak koji je s dva gola u playoffu odveo klub u grupnu fazu natjecanja.  Daleko od Dinama i Rangresa nije ostala ni Viktorija Plzen koja je sinoć natjecanje završila s -17.




Ta informacija naravno nije promakla medijima iz susjedstva, koji nisu zaboravili napomenuti kako Dinamo više nije najgora momčad u povijesti Lige prvaka pa tako Blic donosi naslov, u originalu: “Dinamo Zagreb više nije najgori! Zvezdin “dželat” se još više obrukao u Ligi šampiona”, pišu komšije.

Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.