Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

SRPSKI MEDIJI: ‘DINAMO GLATKO PAO!’ ‘Što je ono Dinamo, najbolji klub s Balkana’!?’

Autor: P.V.

Dinamo je poražen od West Hama na startu svoje skupine Europske lige, rezultat od 0:2 sigurno nije oduševio navijače modrih koji se sad moraju navikavati na nešto oslabljeni europski Dinamo.

O porazu Modrih piše se i u susjednim državama, pa tako mediji iz susjedne Bosne i Hercegovine naglašavaju kako to nije bio “onaj Dinamo iz prošle sezone”, spominje se brojna rasprodaja koja je uslijedila ovoga ljeta, a iz Srbije se ističe nepostojanje pravog otpora na Maksimiru.

“Lako osvojili Maksimir! Dinamo glatko pao ispred 2000 Engleza”, piše Mondo.

‘Otpuhana Barca s Balkana’

Uz vijest da je Dinamo poražen od West Hama, nadovezali su se brojni komentari na popularnom B92.

“Kako je ono bilo? Dinamo najbolji klub Balkana?”, “Tužan Dinamo”, “Otpuhana Barca s Balkana”, samo su neki od najpopularnijih komentara.

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

U tekstovima se ističe kako ovaj Dinamo nije oduševio u premijeri, a što je inače bila jaka karika Dinama posljednjih sezona, upravo – otvaranje.

Crvena Zvezda pobijedila je Bragu 2:1 i dakako je dosta je usporedbi na taj račun.




“West Ham je Real za Bragu”, pišu hrvatski fanovi, a tamošnji uzvraćaju:

Foto: Igor Soban/PIXSELL

“Dinamo? Klub koji ništa nije osvojio iz zemlje koja nikad ništa nije u nogometu osvojila?”.

Dakako, zanimljivo je uvijek čitati reakcije navijača, nema sumnje da će usporedbe ostati sve do kraja natjecanja po skupinama…




 

Autor:P.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.