Srna: Samo ne Barca i Real, a Schalke bi bio idealan

Autor: G.R.

Očekivao sam pobjedu Reala nad Lyonom. Svaka čast Lavovima s Gerlanda, ali Real je drugi svijet za njih. Uz Madriđane tu je i Barcelona, pa stoga ne bih volio da moj Šahtar izvuče jedan od ta dva kluba u četvrtzavršnici, kazao je kapetan hrvatske reprezentacije.

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i ukrajinskog Šahtara Darijo Srna osvrnuo se na pobjedu madridskog Reala nad Lovrenovim Lyonom, te ustvrdio kako bi uz Barcelonu bilo poželjno izbjeći Ronalda i društvo u četvrtfinalu nogometne Lige prvaka.

– Očekivao sam pobjedu Reala nad Lyonom. Svaka čast Lavovima s Gerlanda, ali Real je drugi svijet za njih. Uz Madriđane tu je i Barcelona, pa stoga ne bih volio da moj Šahtar izvuče jedan od ta dva kluba u četvrtzavršnici. Što se tiče ostalih mislim da smo svi tu negdje. Aktualni prvak Inter nije dobar kao lani, dok Manchester ima ozljedama desetkovanu momčad. Chelsea se muči posljednjih mjeseci, dok je Schalke ostao bez trenera. Dakle, svaki od tih kluba ima svojih problema i mislim da bi Šahtar mogao s njima dobro proći. Osobno bih najviše volio izvući Schalke, jer mislim da smo malo bolji od njih, ali nikada ne znaš u nogometu. Tko zna, možda dobijemo Real ili Barcu pa prođemo u četvrtfinale – kazao je hrvatski nogometni kapetan.

Ukrajinski Šahtar je, podsjećamo, prvi puta u svojoj povijesti prošao u četvrtfinale nogometne Lige prvaka, a osim osvajanja UEFA kupa to je najveći uspjeh u povijesti kluba. Za prolaz među osam najboljih Srna i Eduardo u dvije su utakmice nadigrali talijansku Romu, a sutrašnjim ždrijebom u Nyonu saznati će ime slijedećeg protivnika.

Autor:G.R.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.