Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

SRNA POSLAO SNAŽNU PORUKU VATRENIMA! Bivši kapetan potresao društvene mreže

Autor: Željka Orešković

Jednom kapetan, uvijek kapetan

Teku posljednji sati prije finala Svjetskog prvenstva u Rusiji. Hrvatska diše kao jedno, a u 17 sati sve će utihnuti, a vrijeme će stati, tada će Vatreni istrčati na travnjak protiv Francuza.

Cijeli svijet je uz Hrvate, koji su ispisali bajku na Mundijali i zovu ih čudom SP-a. Mala država u okršaj će s velikanima koji broje 70 milijuna stanovnika i napast će ih u poznatoj crveno-bijeloj šahovnici.

Uz njih će biti i bivši kapetan Dario Srna, koji im je putem Instagrama poslao snažnu poruku podrške. Najsnažniju od svih.


”Sretan sam što sam bio i ostao dio ove obitelji i ponosan što će vaša imena zauvijek ostati ispisana zlatnim slovima na ponos svome narodu i svojoj Domovini! Hvala vam za ove nezaboravne dane, pamtit ćemo ih dok smo živi, proslavili ste Hrvatsku kao nitko nikad prije i učinili ste sve nas najsretnijim ljudima na svijetu!

Sretno danas! I hvala na svemu u ime svih Vatrenih! Uz vas smo svim svojim srcem i dušom, ponovo svi kao jedan. Nastavite slijediti hrabro svoj put i naše zajedničke snove! Vjerujte da ste u našim srcima odavno najveći i jedini pobjednici! Najbolji od najboljih! Jednom Vatreni – uvijek Vatreni!”, napisao je Srna.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.