Srna: Menadžer mi je potvrdio službeni interes Galatasaraya

Autor: Totalsport

Prije određenog vremena mi je menadžer rekao za službeni interes Galatasaraya, a postoji i ponuda Beşiktaşa i još jednog kluba. Ako bih došao u Tursku, moj bi klub morao igrati u europskom natjecanju, prenosi Goal.com Srnine riječi.

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Darijo Srna (29) potvrdio je za njemački Goal.com da ima ponudu turskog Galatasaraya…

Trener turskog velikana Fatih Terim je nakon nedavne pobjede Hrvatske protiv Turske (3-0) u prvoj utakmici dodatnih kvalifikacija za Euro 2012. izrazio divljenje prema Srni i najavio kako će vrlo brzo poslati svoje predstavnike na pregovore u Donjeck gdje naš veznjak još od 2003. igra za Šahtar. Ugovor s ukrajinskim prvakom mu, međutim, istječe sljedeće ljeto što znači da bi već u siječnju teoretski mogao dogovoriti transfer.

– Prije određenog vremena mi je menadžer rekao za službeni interes Galatasaraya, a postoji i ponuda Beşiktaşa i još jednog kluba. Ako bih došao u Tursku, moj bi klub morao igrati u europskom natjecanju – prenosi Goal.com Srnine riječi.

– Poznajem turski nogomet vrlo dobro. Turski braniči nisu loši, ali u utakmici se ne drže taktičkog sustava. Najviše mi se sviđa Servet Çetin – zaključio je Srna.

Autor:Totalsport
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.