Srna: Dokazali smo da znamo igrati na dvije fronte

Autor: Totalsport

- Možda izgleda da je teško prebaciti se na domaće prvenstvo nakon velikog rezultata protiv Chelseaja i umora koji smo osjetili nakon te utakmice, ali nemojte brinuti za nas - poručio je Srna.

Nogometaši Šahtara iz Donjecka definitivno su jedna od glavnih priča ovogodišnje Lige prvaka, pogotovo nakon ovotjedne pobjede protiv Chelseaja 2-1.

Pobijedio je ukrajinski prvak na svom travnjaku aktualnog europskog prvaka, ali je prije toga uzeo i bod Juventusu u Torinu (1-1), te trenutačno vodi u toj jakoj skupini i lako bi mogao biti koban za jednu od dvije spomenute mega-momčadi.

Važna karika Šahtara je već dugo godina hrvatski reprezentativac Darijo Srna koji kapetanski vodi svoje ‘rudare’ prema uspjesima i ove sezone.

– Pa, mislim da smo već odavno dokazali da znamo igrati na dvije fronte. Možda izgleda da je teško prebaciti se na domaće prvenstvo nakon velikog rezultata protiv Chelseaja i umora koji smo osjetili nakon te utakmice, ali nemojte brinuti za nas – poručio je Srna preko službene klupske internet-stranice.

Šahtar nakon 12 kola ima svih dvanaest pobjeda u domaćem prvenstvu, a u subotu mu slijedi gostovanje kod Tavrije.

– Gospodin Lucescu će sigurno napraviti neke izmjene. Mora osvježiti sastav, ali Šahtar je klub koji ima dvije jake momčadi. Tavriju ne podcjenjujemo, nikada nam nije bilo lagano na ovom gostovanju, ali opet ćemo mi to odraditi na pravi način – završio je Srna.




Autor:Totalsport
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.