Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

SRBIN ŽELIO BITI KAO LEGENDARNI VATRENI! Izbjegao u Oluji, a nikad nije uspio kao svoj rođak

Autor: G.I.Š.

Ponekada želje nemaju veze s vlastitim mogućnostima, iako će postojati predispozicije, ali isto tako ne treba odustati od stvari koje volite, pa makar niste ostvarili snove koje ste sanjali.

Tako je Milan Pršo, prije 15 godina bio velika nada Crvene zvezde i srpskog nogometa, a samom mladiću uzor je bio njegov bliski rođak zvijezda Rangersa, Monaca i Hrvatske Dado Pršo.

Iako je Milan 1995 otišao za Srbiju iz Obrovca, njegov idol je ostao Dado, ali nikada nije dosega visine svog rođaka, te s 31. godinom još uvijek igra, ali amaterski nogomet za Zuce niželigaša iz Beograda.

Dugo se nismo čuli

“Odrastao sam u Zucu, ovo je moje mjesto, tu sam završio osnovnu školu. U Zucu imam dosta prijatelja s kojima sam ostao u kontaktu i dobrim odnosima. Stadion na kome igramo je stadion na kome sam kao klinac trenirao dan i noć”, rekao je Milan Pršo o povratku u mali klub, pa otkrio nešto o svojoj karijeri:

“Poslije juniorskog staža u Crvenoj zvezdi pet godina igrao sam u Radu. Zatim sam kratko bio u Bežaniji, odakle sam otišao u Švicarsku gdje sam tri godine proveo u amaterskom nogometu, da bi se prije dvije godine vratio u Zuce”, ali kako sam kaže:

” Vjerujte, ne žalim ni za čim. Jednostavno, u životu je faktor sreće jako bitan”, a onda je otkrio i u kojoj je vezi s idolom iz mladosti i rođakom Dadom Pršom:




“Već dugo nismo u kontaktu. Ono što znam je da je postao vlasnik jednog nogometnog drugoligaša iz Senegala, a i to sam saznao iz novina. To je sve, vjerujte”, otkrio je Milan Pršo.

Autor:G.I.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.