Screenshot/Youtube

SRBIN U NAJGORIH 11 U POVIJESTI REAL MADRIDA! Kakav ‘šamar’, evo tko su ostala desetorica

Autor: J.Č

Srpski nogometaši i Real Madrid, zasada, nisu dobra kombinacija.

23-godišnji Luka Jović je u dvije sezone utakmicu počeo samo šest puta, prvi napadač je i dalje Karim Benzema.

Španjolski list ‘AS’ izabrao je najgorih 11 u povijesti kraljevskog kluba, a u momčadi se nalazi i jedan Srbin – Predrag Spasić.

Pamti se njegova pogreška

U španjolsku prijestolnicu otišao je izravno sa stadiona ‘JNA’, ali se nije proslavio. Na jednoj anketi proglašen je i za najgori ulazni transfer ‘Kraljeva’, a obilježila ga je skupa greška na ‘El Classicu’.

“Bio je čvrsti jugoslavenski stoper, no nije se pokazao. Camp Nou mu je skandirao ime nakon postignutog autogola. Odigrao je 22 utakmice u sezoni 90./91., a onda je otišao put Osasune, daleko od pritiska madridskog kluba”, stoji u obrazloženju.

U društvu poznatih imena

Spasić je godinama igrao za Osasunu, a uz njega, u najgoroj ekipi Real Madrida nalaze se još neka poznata imena.

Napad predvodi Elvir Baljić koji je u Španjolsku stigao iz Fenerbahcea, ali nije opravdao očekivanja. Royston Drenthe je na krilu. Još jedan napadač je Antonio Cassano koji nije bio fizički na nivou, slično kao Eden Hazard i Luka jović ovih dana.




Vrata je čuvao Albano Bizzari, Jonathan Woodgate, Fabio Coentrao i Diogo su uz Spasića u obrani. Vezni red čine Thomas Gravesen, Pablo Garcia i Julien Faubert.

 




Autor:J.Č
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.