SRBI SU SAD ZAISTA PRETJERALI! Optužili Ibrahimovića da veliča ustaštvo, u priču upleli i Modrića

Autor: Bruno Herljević

Legendarni švedski napadač Zlatan Ibrahimović posebno je nahvalio kapetana Vatrenih i najboljeg igrača svijeta, Luku Modrića istaknuvši kako mu se divi jer je uspio osvojiti sve najvažnije individualne nagrade lani.

“Luka Modrić je jedan od najkompletnijih veznih igrača na svijetu. Prošle je godine bio briljantan. Luka ovu igru čini fantastičnom. Daje nevjerojatan ritam i ima sjajan pregled igre. Sjajno dijeli lopte i njegovo je umijeće čudesno. Igrao sam protiv njega, dok je bio mlad igrač. Sada ima puno iskustva i sretan sam što je osvojio Zlatnu loptu i ostale nagrade. Ne događa se često da takvi igrači budu nagrađeni za svoje znanje”, rekao je Zlatan.

Posebno je naglasio jednu činjenicu.

“Moja je majka Hrvatica, a porijeklom je iz istog kraja odakle je i Luka, zato sam i sretan. To je dio moje krvi”, kazao je Zlatan i tu su se, iz samo njima poznatog razloga, srpski mediji obrušili na njega.

Najdalje je definitivno otišao Informer koji je Ibrahimovića prozvao za veličanje ustaštva. “Zlatane, sram te bilo! Ibrahimović veliča ustaštvo: Hrvatska je dio moje krvi, ponosan sam na Modrića”.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.