Foto: Slavko Midzor/PIXSELL/Ilustracija

SRBI SE NASLAĐUJU ZBOG DEBAKLA HRVATA! ‘Hrvatska se nalazi na lošem putu’

Autor: Dnevno Sport

Za razliku od hrvatskog predstavnika, srpski klubovi u Europi odradili su dobar posao u Europa ligi, odnosno Konferencijskoj. Crvena zvezda i Partizan svojim rezultatima drže Srbiju iznad Hrvatske na ljestvici europskih liga.

Srpski mediji primijetili su da je u Hrvatskoj ‘panika’ zbog lošijih rezultata Dinama i mogućeg pada van top 15. liga na UEFA-inoj rang listi.

Nakon poraza Dinama raspisali smo se o mogućem padu Hrvatske zbog nedostatka predstavnika u Europi.

‘Prijeti im ispadanje’

“Za razliku od Srbije, Hrvatska ima jednog predstavnika, a to je zagrebački prvak. Međutim Modrima prijeti ispadanje iz Europa lige zbog loših rezultata u tom natjecanju. Hrvatski mediji su to opisali kao ‘debakl'”, piše Blic.

Izvor: Screenshot/Blic

Zatim nastavljaju s natpisima iz hrvatskih medija, a spominju portal Index.hr.

Nakon citiranja hrvatskih medija nastavljaju:

“Hrvatska je sada u velikom problemu s obzirom na to da se spuštaju u rang nogometa u kojem su Makedonija i Malta. Dakle, to su lige koje su manje primamljive i dobivaju puno manje mjesta u europskim natjecanjima”, zaključuju.




Autor:Dnevno Sport
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.