Photo: Profimedia

(VIDEO) ŠAHTAR OSRAMOTIO REAL U 15 MINUTA: Modrićeva golčina nedovoljna Kraljevima!

Autor: Matija Majdak

Senzacija u Madridu! Šahtaru je bilo dovoljno 15-ak minuta u završnici prvog poluvremena u kojima su Realu zabili tri gola da španjolsku prijestolnicu napuste s tri boda. Iako su Kraljevi u nastavku zabili dva gola, Rudari slave veliku pobjedu 3:2 u prvom kolu Lige prvaka.

Iako su u Madrid doputovali bez deset igrača zaraženih koronavirusom, Ukrajinci su u prvih 45 minuta šokirali Kraljeve. Poveli su Rudari u 29. minuti nakon lijepe akcije koju je završio Tete. Samo četiri minute kasnije loptu u vlastitu mrežu za 0:2 šalje Varane.

U 42. minuti već je 3:0 nakon još jedne komične reakcije obrane Reala, a strijelac je bio Solomon.

Nadu Realu vratio je Luka Modrić golom u 54. minuti nakon asistencije Marcela. Video pogledajte ovdje.

Samo pet minuta kasnije već je bilo 3:2, a strijelac za Real bio je Vinicius Junior, koji je na teren ušao samo osam sekundi ranije. Kraljevi u 92. minuti zabili za 3:3 preko Valverdea, no sudac je gol poništio zbog zaleđa.

Modrić je igrao do 70. minute kada ga je zamijenio Kroos.

U drugoj utakmici koja se igra u ranijem terminu Salzburg i Lokomotiv odigrali su 2:2.




Gosti su poveli preko Edera u 19. minuti, da bi domaćin izjednačio preko Szoboszlaija prekrasnim golom s ruba šesnaesterca. Na početku nastavka domaćin dolazi do preokreta kada Junuzović zabija za 2:1. Novo izjednačenje vidjeli smo u 75. minuti kada pogađa Lisakovič.

Goste je kao kapetan 90 minuta predvodio Vedran Ćorluka.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.