SPAVA LI MESSI MIRNO? Napad maskiranih razbojnika, osiguranje im nije smetalo!

Autor: I.K.

Lionel Messi poslije selidbe iz Barcelone u Pariz privremeno živi u skupocjenom hotelskom apartmanu, ali pokazalo se da ni luksuz u smještaju za koji Messi navodno plaća skoro 150 tisuća kuna po noći nije uvijek bajkovit. U hotel su upali maskirani razbojnici koji su kat iznad izveli pljačku sa značajnim ‘ulovom’.

Po informaciji koju je prenio britanski The Sun, u ovom razbojstvu je najgore prošla gošća hotela kojoj su ukradeni nakit i novac u vrijednosti od gotovo 50 tisuća kuna.

Ovaj napad pljačkaša dogodio se iako je hotel bio pod jakom policijskom zaštitom, a ona je nakon upada maskiranih razbojnika i pojačana.

Messi u hotelu s obitelji

Poslije odlaska iz Barcelone i nastavka karijere u PSG-u, Messi je u luksuznom hotelu u blizini pariškog Slavoluka pobjede pronašao privremeni dom.

Ondje nije sam, već su s njim stigli i supruga Antonela Roccuzzo te njihove troje djece.

Uskoro bi mogli seliti

S obzirom na to da bi u Parizu, po ugovoru, trebao ostati barem do ljeta 2023., Messi će s obitelji u glavnom gradu francuske pronaći i stalni smještaj.

U priči o napadu razbojnika na hotel, The Sun tvrdi da je selidba na novu adresu na pomolu.




Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.